Kinnulanmäen tupailta

Perjantai 5.10.2012 klo 22:43 - Ilkka


Kiitokset Kinnulanmäen tupailtaan osallistujille!

Viitasaari pärjää, jos jatkamme yrittäjäystävällistä toimintaa sekä kannustavaa ja tukevaa yritystoimintaa. Myös toisen asteen koulutuksen säilyttäminen ja kehittäminen on Viitasaaren vahvuus.

Yhteisvastuuta ja yhdessä tekemistä, sillä Viitasaari pärjää tulevaisuudessa. Otetaan nuoret vakavasti. Jos lapsuus on turvallinen ja muistot ovat hyviä, niin on helppo palata opiskelun jälkeen takaisin "kotiin".

Viitasaaren sijainti hyvien liikenneyhteyksien varrella, 4-tien ja Sinisentie risteyksessä, vesistöjen varrella, lentokentän läheisyyttä ja 100 Megan valokuitua unohtamatta, antaa sellaisen perustan tulevaisuuden yritystoiminnalle, että saa kysyä on kenelläkään muulla vastaavaa?

On oikeasti meistä kiinni, mitä halutaan: kehittyä vai näivettyä. 7 000 asukkaan raja on jo alitettu, tähän tarvitaan muutos. Lapsiperheille tulee tarjota Suomen parhaat palvelut. Nuorisossa on meidän tulevaisuus. Vanhuus ja vanhuuden tuomat erityistarpeet pitää pystyä hoitamaan mallikkaasti. Viitasaarelle muuttaville on löydyttävä nopeasti asunto.

Tässä muutamia mietteitä tupaillan tiimoilta. 

Yrittäjyyttä ja Yhteisvastuuta!

Ilkka Kemppainen 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini